ITQAN FOOD INDUSTRIES

קו חדש לייצור חומוס ופלאפל באזור תעשיה בברלין. את המפעל הקימה משפחת אל-ג'ונאידי מחברון.

המערכת מתוכננת לייצר כ 4 טון חומוס ביום, ולשווק אותו לרשתות סופרמרקטים ולמסעדות.

הפרויקט כלל אספקת מיכל וואקום לבישול חומוס עם מערכת חימום חשמלית, בוחש עם כפות ניגוב ומשטח עבודה עם מדרגות.

 

תיאור הפרויקט

המפעל החדש אמור לייצר ולארוז עד כ 4 טון חומוס ביום.

  • תכנון מערכת הבישול עם בחישה והחלפת חום (חימום וקירור), כולל אספקת שרטוטי LAYOUT ו P &ID.
  • תכנונים וחישובים לפי התקנים האירופאים, כולל בדיקות ואישורים על פי הדירקטיבה למכונות CE.
  • ייצור הציוד, רכש מהארץ ומחו"ל, הרכבת המערכת כולל מערכת חימום חשמלית עד 110 מעלות, כולל לוח פיקוד ובקרה בארגז מפלב"מ. 
  • אריזה ומשלוח הציוד במכולה לברלין.
  • בדיקת ההתקנה בברלין, הפעלות ניסיון במים ועם חומוס, הדרכה של הצוות המקומי.

סיכום הפרויקט

itqan4

תעשיות

contac_green 1


רוצה לקבל ניוזלטר